Декориране на бизнеса с камини

Няма значение какъв вид бизнес имате; той ще може да се облагодетелства, ако вмъкнете в декора на помещенията камина. Топлината която отдава е нещо което посетителите ще могат да оценят по положителен начин още при влизане от вратата . Огънят успокоява, и позволява на човек да се отпусне и да започнете веднага разговора с вас по положителен начин. Така че, независимо дали имате малък магазин кафене, адвокатска кантора, или медицински кабинет, вие можете да поръчате качествена камина.

Разбира се, че вие мислите да купите само една малка камина за стена тип картина за чакалнята, но тя няма да е достатъчна за да се добави към колекцията ви.

камина за стена тип картина                                                  Камина за стена тип картина

Къде да се разположат?
Може би знаете, че искате модерна камина, но не сте съвсем сигурен къде трябва да се постави. Както споменахме, чакалнята е винаги препоръчителното място. Вие ще може и да създадете на вашите клиенти, приятна и комфортна среда, за да се наслаждават докато чакат Това е идеалното място за камина. особено, ако има предстоящи плащания, тъй като огънят ще ги отпуснете и предразположи по-широко да отворят портфейла си.
Свободно стоящите камини са изключително стилни и отделят значително количество топлина, но те трябва да бъдат запазени за подходящата среда. Една счетоводна кантора, спа и булчински бутик са добри примери.

Свободно-стоящ-каминаВижте най-добрите камини

Винаги се уверете, че е поставена извън местата на стъпване. Например ако е поставена в средата на пода, някой посетител може да се обърка и да стъпи на нея. Когато се колебаете, стенните модели са винаги безопасни, тъй като не съществува риск.

 

 

 

 

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.