Как да изградим сайт за интериор

 

Стикер

Стикер за интериор

Иновативен дизайн е критичен компонент за успешен маркетинг на един сайт. Целта на сайта е да привлече зрителите, а креативния уеб дизайн е причината за това. Всички секции и страници на един сайт са важни, обаче началната страница триумфира.
Началната страница е в челните редици на вашия сайт – въведение и преглед на това какво да очакват и в другите аспекти на вашия сайт. Изключително важно за посетителите е да имат добро първоначално впечатление. Лоша начална страница означава лошо впечатление за целия сайт.

Сайт за интериор

Уеб сайт за интериорен дизайн

1За да бъде успешен при генериране на потенциални клиенти един уеб сайт с интериорен дизайн трябва да съдържа следните 10 елемента :
2. Трябва заглавието на страницата да грабва вниманието на читателя. 2. Под-заглавието е почти толкова важно. Това трябва да обясни какъв е вашият сайт и може да предложи в сбита форма какво може да се очаква.
3. Какви са вашите уникални предложения за продажби. Те имат значение не само затова, което може да предложите, но и защо това, което предлагате е важно в живота на посетителите на сайта. Отделете време да изброите няколко от причините. Пример може да бъде:

– Висококачествен интериорен дизайн – Искате ли вашето жизнено пространство да бъде проектирано от реномирани и опитни професионалисти?

– Обновяване на стари помещения в нови, идеален външен вид, напълно годни за обитаване

– Персонализиране – Дайте на жизненото пространство поглед, който еднозначно съответства на вашия стил..

4. Призив за действие графичен или с бутон, който насърчава един посетител да научи повече за услугите, които може да предложите. Това може да бъде информационно и напътства перспективата през процедура на интериорния дизайн или по-точно за услугите, които предлагате.

Начална страница на сайт

Начална страница на сайт за интериорен дизайн

5. Препоръките от предишни клиенти са друг важен елемент от уеб дизайна. В днешно време хората посещават сайтове за преразглеждане мнението на клиентите и да се сравни работата на интериорните дизайнери. Предоставянето на тези свидетелства на началната страница дава на потенциалните клиенти увереност, че другите подкрепят вашите услуги.
6. Награди присъдени на компанията също трябва да бъдат поместени на началната страница за да покажат постигнатите успехи.
7.Снимки или кратки видео клипове оказват помощ, за да се покаже вашата уникалност и това което предлагате. Компанията за интериорен дизайн к може да представи снимки на преди и след завършени обекти.
8. Навигация на сайта – посетителите имат нужда от ясна навигация на вашите страници. Осигуряване на хоризонтално меню е най-често срещаното, защото работи добре.9. Безплатно съдържание, което предлагате на разположение, като електронна книга или PDF за услугите и офертите на фирмата ще примами посетителите .
10. Ресурси – Осигуряване на линк към ресурсен център, където потенциалните потребители могат да научат повече, също е критичен компонент на началната страница.

Интериорен дизайн - идеи

Идеи за сайт с интериорен дизайн

Всички тези компоненти идват заедно, за да се създаде ефективен сайт

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.